Over mij

Mijn naam is Marlies Plate. Na mijn bedrijfskundige opleiding (richting Hotelmanagement) ben ik het HR vak ingerold. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het HR vak. Daarbij zijn bijna alle aspecten van het vak al eens voorbij gekomen. (zie ook wat kan ik voor u betekenen) In 2018 heb ik besloten mijn kennis en ervarig op een andere manier in te gaan zetten en ben ik Plate HR Interim & Advies begonnen. 

Zakelijk 

Onderstaand vindt u een aantal persoonlijke eigenschappen van mij die een goed beeld geven van hoe ik vraagstukken benader. 

Hands on

Ik denk graag een paar jaar vooruit en kijk wat er moet gebeuren om de doelstellingen voor de toekomst te bereiken. Bij mij krijgt u geen honderden theoretische modellen op overvolle slidepacks. Ik sta voor concrete en uitvoerbare plannen.

Aandacht 

Oprechte aandacht en een persoonlijke benadering staan bij mij centraal in de aanpak van elk vraagstuk. 
Door oprecht interesse te hebben en nieuwsgierig te zijn komt de onderliggende vraag makkelijker boven en kan er een betere oplossing gevonden worden voor het probleem. In geval van (ingrijpende) veranderingen is het wellicht nog duidelijker zichtbaar dat aandacht zijn vruchten afwerpt. Door oprechte aandacht te geven zal men meer begrip ontwikkelen voor de gemaakte keuzes en beslissingen. Daarnaast vergroot aandacht de betrokkenheid van medewerkers waardoor betere bedrijfsresultaten behaald kunnen worden.

Open communicatie

Het is mijn kracht de vertaalslag te maken van boardniveau naar medewerker zowel mondeling als in geschrift. Helder, duidelijk en open communiceren is mij niet vreemd. Door open te communiceren en in 2 richtingen kan de medewerkersbetrokkenheid en tevredenheid sterk verbeterd worden. 

Plezier in en op het werk

Ik streef naar de juiste persoon op de juiste plek en iedereen die dingen laten doen waar ze goed in zijn of zich in kunnen en willen ontwikkelen. Maar werkplezier is groter dan dat. Werkplezier zit in de sfeer op de afdeling, de cultuur binnen het bedrijf (vooral de ongeschreven regels), de FUN op het werk, het samen nastreven van doelstellingen en het vieren van behaalde successen. 

Priv√© 

Ik woon sinds 3 jaar met mijn vriend en 2 kinderen in Arnhem. Daar kun je mij regelmatig tegenkomen met mijn partner of vrienden in een restaurant, op een terras of lokaal (food) festival, in de bioscoop of bij het lokale strandje vlak bij ons huis. Om dit goede leven vol te kunnen houden ga ik meerdere keren per week naar de sportschool. Thuis vind ik het heerlijk om met een goed glas wijn bij de open haard of in de tuin te zitten of een thriller te lezen. 

Daarnaast ga ik graag op vakantie naar Italie, maak ik een stedentrip of bezoek ik een mooi tropisch strand. 

Meer weten over mij en wat ik voor u kan betekenen? Bel me dan op 06-46730047 voor een kennnismaking.

white background 3076954 960 720