Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben zowel beschikbaar voor kleine als grote opdrachtgevers. Uiteraard zit er een verschil in de behoefte die deze type organisaties hebben op HR gebied. Daarnaast is elke organisatie en elk vraagstuk anders. Het is juist dit verschil dat mijn werk zo ontzettend leuk en interessant maakt.

Voor elk vraagstuk is een andere oplossing te bedenken. Ik denk graag met u mee in het maken van een oplossing op maat. In het ene geval zal het een losstaand advies betreffen en in het andere geval neem ik u het werk uit handen en ontzorg ik u. Dit kan uiteraard voor enkele uren per maand of voor een langere periode zijn. Onderstaand geef ik een aantal voorbeelden van situaties waarin mijn hulp u goed van pas zou kunnen komen.

Groeiende organisatie

Wellicht bent u nog niet zo lang werkgever of bent u als kleine werkgever groeiende en krijgt u behoefte aan meer structuur. Bij het aannemen van personeel komt best wel wat kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het opstellen van arbeidscontracten, verlofregistratie, het voeren van beoordelingsgesprekken etc. En wat doet u als uw personeelslid ziek wordt of onverhoopt minder goed functioneert dan verwacht?

Vervanging tijdens ziekte of verlof

Mogelijk heeft u een tijdelijke vacature omdat een van uw vertrouwde HR Business Partners of HR Manager ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Uiteraard dient het werk door te gaan en moeten de reguliere werkzaamheden worden overgenomen door een ervaren kracht.

Verandertrajecten

Het zou kunnen dat u er een grote verandering staat plaats te vinden zoals bv. een reorganisatie, sluiting of overgang van onderneming. Daarvoor heeft u specialistische kennis nodig en wellicht heeft u die niet in huis of in het huidige team beschikbaar.

Projecten

U wil graag een project opstarten op het gebied van bijvoorbeeld cultuurverandering of ontwikkeling van medewerkers of leidinggevenden. Mogelijk wil u HR meer in de lijn leggen of zoekt u ondersteuning bij het opstellen van uw arbeidsvoorwaardenpakket of cao onderhandelingen.

Herkent u een van bovenstaande vraagstukken of heeft u een ander vraagstuk? Laat het mij weten. Ik onderzoek graag samen met u waar ik u en uw organisatie kan ontzorgen.