Welkom

IMG 28261

 

Heeft u een vraagstuk op het gebied van bv. ontwikkeling, talentmanagement, verzuim, reorganisaties, sluitingen, overgang van onderneming of cultuurverandering? Zoekt u iemand om een project op te pakken of bent u op zoek naar iemand die tijdelijk een van uw vertrouwde krachten over kan nemen?

Ik ben een HR Professional die graag met u meedenkt over wat u op HR gebied nodig heeft voor de toekomst en die komt met een concreet en uitvoerbaar plan. Ik ben hard op de inhoud en sta altijd klaar om veranderingen door te voeren met aandacht voor de mens en de relatie. Ik ben ervan overtuigd dat deze aandacht zich terugvertaald in een hogere medewerkersbetrokkenheid en betere organisatieresultaten.

Ik combineer kennis en ervaring met een hands-on mentaliteit en maak graag de vertaalslag van organisatiebeleid naar begrijpelijke taal voor medewerker en management. Ik pas goed in een no nonsense cultuur waarin hard werken centraal staat en bedenk graag creatieve oplossingen voor alledaagse problemen.

Wilt u eens kennismaken om te kijken wat ik voor u zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.